februari 2024

U opende zojuist de eerste nieuwsbrief voor het project Zuidelijk Maasdal. Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws in het project. Wilt u meer informatie lezen over een bepaald onderwerp? Klik dan op de blauwe button ‘lees meer’. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, klik dan aan het einde van deze mail op ‘uitschrijven’.

Van 29 juni tot en met 29 december 2023 was het voor iedereen mogelijk een bijdrage te leveren aan het project Zuidelijk Maasdal. Iedereen die dat wenste, kon reageren op het voornemen een gebiedsgerichte verkenning uit te voeren naar verschillende opgaven die spelen in het Zuidelijk Maasdal. Ook kon iedereen reageren op de wijze waarop in deze verkenning geparticipeerd kan worden. In totaal ontvingen we 27 reacties.

Op 27 november 2023 maakte het projectteam Zuidelijk Maasdal tijdens een raadsinformatiebijeenkomst kennis met volksvertegenwoordigers van de samenwerkende overheden.

Op 11 december 2023 organiseerde het projectteam Zuidelijk Maasdal voor de eerste keer een informatiemarkt voor de omgeving. In het Crowne Plaza hotel in Maastricht kregen de ruim 100 aanwezigen informatie over het project, stelden ze vragen aan projectmedewerkers en deelden ze oplossingen en kansen.

Het project Zuidelijk Maasdal werkt aan het verbeteren van hoogwaterveiligheid, vlot en veilig transport over water, ruimtelijke ontwikkeling en natuurversterking. Waarom dat nodig is, laten wij u zien door middel van een video. Bekijk de video via de onderstaande knop 'lees meer'.

Wilt u zich uitschrijven?